Masterclass 'Continuous Improvement'

16 juni | 16 uur - 18 uur

 

Hoe start je met continuous improvement?

‘De kunst om de organisatie in beweging te brengen en dat continue verbeteren de standaard wordt’


Fouten of afwijkingen wil je juist zoveel mogelijk zichtbaar maken, zodat er iets aan gedaan kan worden. Als je in staat bent goed te luisteren naar medewerkers en daadwerkelijk opvolging kunt geven aan de ideeën die zij aandragen, kun je spreken van een mindset die hoort bij continuous improvement.

Programma - tijdens deze masterclass nemen we je mee in:

* Hoe ziet zo’n traject er dan uit?
* Wat is er voor nodig?
* Hoeveel tijd kost het?
* Wat gaan mensen leren?
* Wat is de rol van de CFO / Finance Manager hierin?
* Wat is de rol van de trainer/coach?
* Hoe lang duurt het?

Hoe werkt dat dan in de praktijk?

Tijdens de masterclass laten we twee klanten aan het woord. Zij vertellen uit hun ervaring hoe zij zijn gestart met continuous improvement en waarom zij het belangrijk vinden ermee te starten. En ook welke resultaten het ze heeft opgeleverd. Dit wordt gedaan door:

Trainer

Sylvester Persoon - business specialist- heeft ruime ervaring in het verbeteren van processen en implementeren van verbeteringen. Hij werkt al 20 jaar als project manager, business analist en trainer/coach op projectbasis voor diverse opdrachtgevers. Van corporate organisaties tot groot MKB. Sylvester, voorheen Eiffel, LogicaCMG en Devoteam, neemt je mee in verhalen die hij dagelijks tegenkomt.

Graag ontmoeten wij jou op 16 juni a.s. om 16.00 uur op het kantoor van Agium in Delft. Je kunt gemakkelijk en gratis parkeren naast het gebouw.

De masterclass start om 16.30 uur en je kunt rekening houden met de afsluiting rond 18.00/18.30 uur. Uiteraard wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd.

Dieetwensen en/of allergieën
Heb je dieetwensen en/of allergieën? Geef deze dan door via events@agium.nl.
Dan houden wij hier rekening mee.

Sylvester Persoon 1 PE punt

Aanmeldformulier

Contactpersoon Sylvester Persoon