Finance Events 2023

 

 

FM Dag 19 april

  • Van der Valk Hotel A4, Schiphol
  • 9.30 – 18.00 uur
  • Thema: Focus on value

Waardecreatie. Het is een begrip dat nauwelijks uitleg behoeft, maar tegelijkertijd veel vragen oproept. Want wat is waarde? En voor wie? Hoe ontstaat waarde en hoe verdwijnt het? Wat vinden we eigenlijk waardevol? Eén ding is zeker: als financieel manager lever je een belangrijke bijdrage aan de waardecreatie van jouw organisatie of onderneming. En zeker niet alleen in financiële zin.

Daarom gaan we tijdens FM Dag 2023 met elkaar in gesprek over alles dat aan het begrip waarde raakt. Van de waarde van kerncompetenties en de prijs van resources tot de waarde van nieuwe businessmodellen, waardeketens, true pricing en de slimme inzet van kapitaal. We brainstormen over de drijvende krachten achter inflatie, de prijsontwikkeling van kunst, crypto’s en NFTs en de relatie tussen groei en winstgevendheid. Maar ook over hoe jijzelf nog waardevoller kunt zijn.

FM Dag 2023 wordt georganiseerd voor financieel managers die zich willen verdiepen in waardecreatie. Een dag met de focus on value!

CFO Day 1 juni

  • Grand Hotel Huis ter Duin
  • 9.30 uur - 18.00 uur
  • Thema: Back to Business

Diverse crisissen hebben de afgelopen jaren de revue gepasseerd en in dit proces zijn we heen en weer geslingerd tussen verschillende transformaties, transities en redesigns.

Is dit nu echt waar we goed in zijn? Wordt het niet tijd om met beiden benen het bekende pad te bewandelen en weer terug te gaan naar de basis? Daar waar het uiteindelijk allemaal écht om draait?

Laten we het weer hebben over het (op)bouwen en leiden van prachtige bedrijven. We gaan weer Back to Business!

Leadership in Finance Summit 1 November

  • Locatie: nnb
  • 9.30 – 18.00
  • Thema: nnb

Laat je inspireren tijdens keynotes, Round Tables en masterclasses én ontmoet meer dan 300 financiële vakgenoten. Wij openen de deuren naar een wereld met thought leadership, kennis, verrassende visies en talrijke netwerkmogelijkheden op een prachtige locatie.

Kosteloze deelname aan Leadership in Finance Summit is voorbehouden aan CFO’s, Financieel Directeuren, controllers en Financieel Managers van bedrijven met een omzet vanaf €50 miljoen.

agium_contact_hubspot_Michael